• Telefon

  0750.490.544

 • Companie

  Express Post Services LLC

 • Email Comenzi

  expresspostservices@gmail.com

Expediere Colete Austria

Expediere Colete Austria

Telefon Comenzi  0757.230.630

Email Comenzi  – comenzi.expresspostservices@gmail.com

cere oferta de pret

Serviciul de expediere a coletelor și a plicurilor prin rețeaua DHL

Rapid și convenabil – DHL Express prin Express Post Services

Expedierea coletelor și a plicurilor în Austria nu a fost niciodată atât de ușoară și eficientă! Prin intermediul firmei Express Post Services, poți beneficia de serviciile rapide și de încredere oferite de DHL Express, cu discounturi de până la 70% din valoarea prețului de listă.

Cu renumele său global, DHL este un lider recunoscut în industria de expediere și logistică, iar serviciul Express este soluția ideală pentru expedierea coletelor și a plicurilor de la adresa ta din România către destinația din Austria, direct la adresa destinatarului.

Prin intermediul parteneriatului nostru cu DHL Express, asigurăm ridicarea coletelor și a plicurilor din orice locație din România și le expediem în mod rapid și sigur către adresa indicată în Austria. Beneficiezi de avantajele unei rețele de transport extinse și de experiența inegalabilă a DHL în gestionarea expedierilor internaționale.

Expediere Colete Austria

Prin rezervarea serviciilor DHL Express prin Express Post Services, vei beneficia de:

 • Discounturi atractive de până la 70% din valoarea prețului de listă, economisind astfel considerabil asupra costurilor de expediere;
 • Serviciu de ridicare din toate localitățile din România, fără a fi necesar să te deplasezi;
 • Livrare rapidă și sigură direct la adresa destinatarului în Austria;
 • Urmărirea online a coletelor și a plicurilor, pentru a fi mereu la curent cu stadiul expedierii;
 • Serviciu de asistență dedicat, disponibil pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri;
 • Garanția calității și siguranței pe care o oferă DHL Express, cu o reputație impecabilă în industrie.

Indiferent dacă ai nevoie să trimiți documente importante sau să expediezi colete cu valoare sentimentală sau comercială, serviciul de expediere DHL Express prin Express Post Services este alegerea ideală. Profită de avantajele oferite de DHL și de prețurile avantajoase ale parteneriatului nostru pentru a-ți trimite coletele și plicurile în Austria, fără complicații și cu încredere.

Serviciul rapid și sigur de expediere a coletelor și a plicurilor prin rețeaua DHL

Expedierea ta în Austria, la adresa destinatarului, cu discounturi de până la 70%!

Indiferent dacă ai nevoie să trimiți documente urgente, colete de valoare sau plicuri importante, serviciul de expediere prin rețeaua DHL Express este alegerea perfectă pentru tine. Cu ajutorul partenerului nostru, Express Post Services, poți beneficia de discounturi de până la 70% din valoarea prețului de listă pentru orice expediere către Austria.

Expediere Colete Austria

DHL Express – rețeaua globală de încredere

Cu o reputație remarcabilă și o prezență globală, DHL este un lider recunoscut în industria serviciilor de expediere și logistică. Serviciul său Express este soluția perfectă pentru a-ți trimite coletele și plicurile direct în Austria, la adresa destinatarului.

Beneficii ale serviciului DHL Express prin Express Post Services:

 • Discounturi atractive: Prin intermediul parteneriatului nostru, poți economisi până la 70% din valoarea prețului de listă pentru fiecare expediere. Aceasta înseamnă că poți trimite colete și plicuri la costuri mai reduse și să profiți de serviciul de înaltă calitate oferit de DHL.
 • Ridicare din toată România: Indiferent de locația ta în România, nu trebuie să te deplasezi pentru a expedia coletele sau plicurile. Echipa noastră se va ocupa de ridicarea acestora direct de la adresa ta, fără complicații și fără stres.
 • Livrare direct la adresa destinatarului: Coletul sau plicul tău va fi livrat în siguranță și în timp util la adresa indicată în Austria. Fie că este vorba despre o afacere sau despre o trimitere personală, DHL Express se asigură că expedierea ta ajunge la destinație fără întârzieri sau probleme.
 • Urmărire online: Ai posibilitatea să urmărești în timp real stadiul expedierii tale prin intermediul sistemului de urmărire online oferit de DHL. Astfel, poți fi mereu la curent cu locația și statusul coletului sau plicului tău.
 • Asistență dedicată: Echipa noastră de asistență este mereu disponibilă pentru a-ți oferi suport și pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri pe parcursul procesului de expediere. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de calitate și pentru a te ajuta în orice fel avem posibilitatea.
 • Calitate și siguranță garantate: DHL Express este cunoscut pentru standardele sale ridicate în ceea ce privește calitatea și siguranța expedierilor. Poți avea încredere că coletul sau plicul tău va fi tratat cu cea mai mare grijă și va ajunge în siguranță la destinație.

Încheie toate trimiterea ta cu încredere și profită de serviciul rapid și sigur de expediere a coletelor și a plicurilor prin rețeaua DHL Express prin intermediul Express Post Services. Rezervă acum și beneficiază de discounturile de până la 70% din valoarea prețului de listă pentru fiecare expediere către Austria!

Expediere Colete Austria
Expediere Colete Austria
Expediere Colete Austria
Expediere Colete Austria

Expediere Colete Austria,Expediere Colete Austria,Expediere Colete Austria

Translate »
Mesaj pe WhatsApp
1
Cum te pot ajuta? Trimite mesaj.
Express Post Services
Salut
Cu ce te pot ajuta?
Pentru a face o estimare de cost si timp de tranzit
Trimite mesaj pe WhatsApp sau la adresa de email expresspostservices@gmail.com

CU CE TE PUTEM AJUTA ASTAZI?

Pentru aflarea unui raspuns rapid la cautarea ta, poti completa formularul de mai jos.

Sau trimite un e-mail la adresa: expresspostservices@gmail.com

CERERE OFERTA DE TRANSPORT EPS.RO

Nume Expeditor(Required)
Greutate/Dimensiuni Colete (apasati pe "+" pentru a adauga mai multe colete)(Required)
Greutate
Lungime
Latime
Inaltime
Continut Colet
 

Nume Destinatar(Required)
Adresa Destinatar(Required)
Produse Interzise La Transport(Required)
Politica de Confidentialitate(Required)
Termeni si Conditii(Required)