• Telefon

  0750.490.544

 • Companie

  Express Post Services LLC

 • Email Comenzi

  expresspostservices@gmail.com

Expediere Colete Latvia

Expediere Colete Latvia

Numar de telefon:
0757230630
Adresa de e-mail:
comenzi.expresspostservices@gmail.com

DHL Express: Serviciul rapid și sigur de expediere colete și plicuri către Letonia

Ai nevoie să trimiți colete sau plicuri în siguranță către Letonia? Echipa noastră, Express Post Services, vă oferă acces la serviciile de expediere ale renumitei companii DHL Express. Cu ridicare din orice locație din România și livrare directă la adresa destinatarului din Letonia, beneficiezi de un serviciu eficient și rapid, la tarife avantajoase.

Beneficii ale folosirii serviciului DHL Express prin intermediul Express Post Services:

 • Discounturi de până la 70% din valoarea prețului de listă – economisești semnificativ la fiecare expediere;
 • Ridicare de la adresa ta – nu mai trebuie să te deplasezi pentru a trimite coletele sau plicurile;
 • Livrare directă la adresa destinatarului în Letonia – asigurăm o distribuție rapidă și precisă;
 • Serviciu de încredere – DHL este unul dintre cei mai reputați furnizori de servicii de logistică la nivel global;
 • Urmărire în timp real – poți monitoriza în fiecare moment stadiul expedierii tale;
 • Asistență clienți dedicată – echipa noastră este disponibilă să vă ajute cu orice întrebări sau cereri;
 • Opțiuni de ambalare și protecție – asigurăm că coletele și plicurile tale ajung în siguranță la destinație.

Încredințează-ne expedierea coletelor și plicurilor tale către Letonia, iar noi ne asigurăm că acestea vor ajunge la destinație în timp util și în condiții optime. Prin intermediul DHL Express și a parteneriatului nostru cu această companie de top, îți oferim un serviciu complet, adaptat nevoilor tale.

Fie că ai nevoie de servicii de transport pentru colete de afaceri sau pentru expedieri personale, echipa noastră se ocupă de toate detaliile pentru ca experiența ta să fie una plăcută și fără griji.

Optează pentru Express Post Services și DHL Express pentru expedierea coletelor și plicurilor către Letonia, iar noi garantăm o colaborare eficientă, rapidă și avantajoasă. Echipa noastră este pregătită să îți ofere servicii de calitate superioară, cu profesionalism și încredere.

Profită acum de discounturile noastre speciale și trimite coletele și plicurile către Letonia cu ajutorul serviciului DHL Express prin Express Post Services!

Expediere Colete Latvia

DHL Express: Serviciul rapid și sigur de expediere colete și plicuri către Letonia

Indiferent dacă ai nevoie să trimiți documente importante, cadouri speciale sau colete de afaceri către Letonia, serviciul nostru de expediere prin DHL Express, în colaborare cu Express Post Services, este alegerea ideală pentru o livrare rapidă, sigură și eficientă. Cu un simplu apel sau comandă online, poți beneficia de toate avantajele pe care le oferim pentru a-ți ușura procesul de expediere.

Beneficii ale folosirii serviciului DHL Express prin intermediul Express Post Services:

 • Discounturi atractive: Colaborând cu DHL Express, putem oferi reduceri substanțiale, de până la 70% din prețul standard, ceea ce înseamnă că economisești semnificativ la fiecare expediere. Indiferent dacă trimiți colete ocazionale sau operaționale, tarifele avantajoase te ajută să gestionezi eficient bugetul de transport.
 • Ridicare de la adresa ta: Facilităm procesul de expediere, preluând coletele și plicurile direct de la sediul tău sau orice altă adresă indicată în România. Echipa noastră de curieri experimentați și profesioniști se asigură că coletele tale sunt colectate în siguranță și în termenii conveniți.
 • Livrare rapidă și directă: DHL Express are o rețea extinsă de livrare, ceea ce ne permite să asigurăm transportul direct către adresa destinatarului din Letonia. Astfel, vei avea încredere că pachetul tău va ajunge la destinație fără întârzieri sau schimbări de traseu inutile.
 • Serviciu de încredere: Cu o prezență globală și o experiență vastă în industria de logistică, DHL este un partener de încredere în gestionarea expedierilor internaționale. Serviciile lor sunt cunoscute pentru siguranță, punctualitate și profesionalism.
 • Urmărire în timp real: Prin intermediul sistemului nostru de urmărire, poți monitoriza pașii coletului tău pe tot parcursul călătoriei. Astfel, ai control asupra stadiului expedierii și poți informa cu ușurință destinatarul cu privire la data estimată de livrare.
 • Asistență clienți dedicată: Echipa noastră de specialiști în logistică este mereu disponibilă să ofere suport și să răspundă la orice întrebări sau cereri. Te asigurăm că vei beneficia de un serviciu personalizat, adaptat nevoilor tale specifice.
 • Opțiuni de ambalare și protecție: Înțelegem importanța păstrării integrității coletelor pe parcursul transportului. Prin urmare, oferim opțiuni de ambalare și protecție adecvate pentru a asigura că pachetele ajung în stare perfectă la destinație.

Experiența și cunoștințele noastre extinse în domeniul logisticii internaționale, alături de parteneriatul cu DHL Express, ne permit să oferim servicii de calitate superioară. Indiferent de natura expedierii tale, de la documente confidențiale la colete voluminoase, noi ne asigurăm că fiecare pachet este tratat cu atenție și că ajunge la destinație în cele mai bune condiții.

Optează pentru Express Post Services și DHL Express pentru expedierea coletelor și plicurilor către Letonia, iar noi garantăm o colaborare eficientă, rapidă și avantajoasă. Echipa noastră este pregătită să îți ofere servicii de calitate superioară, cu profesionalism și încredere.

Profită acum de discounturile noastre speciale și trimite coletele și plicurile către Letonia cu ajutorul serviciului DHL Express prin Express Post Services! Asigurăm o experiență de expediere plăcută și fără griji, pentru a te bucura de avantajele unui serviciu de calitate la un preț competitiv.

Expediere Colete Latvia
Expediere Colete Latvia
Expediere Colete Latvia

Expediere Colete Latvia,Expediere Colete Latvia,Expediere Colete Latvia,Expediere Colete Latvia,Expediere Colete Latvia,Expediere Colete Latvia,Expediere Colete Latvia

Translate »
Mesaj pe WhatsApp
1
Cum te pot ajuta? Trimite mesaj.
Express Post Services
Salut
Cu ce te pot ajuta?
Pentru a face o estimare de cost si timp de tranzit
Trimite mesaj pe WhatsApp sau la adresa de email expresspostservices@gmail.com

CU CE TE PUTEM AJUTA ASTAZI?

Pentru aflarea unui raspuns rapid la cautarea ta, poti completa formularul de mai jos.

Sau trimite un e-mail la adresa: expresspostservices@gmail.com

CERERE OFERTA DE TRANSPORT EPS.RO

Nume Expeditor(Required)
Greutate/Dimensiuni Colete (apasati pe "+" pentru a adauga mai multe colete)(Required)
Greutate
Lungime
Latime
Inaltime
Continut Colet
 

Nume Destinatar(Required)
Adresa Destinatar(Required)
Produse Interzise La Transport(Required)
Politica de Confidentialitate(Required)
Termeni si Conditii(Required)