• Telefon

    0750.490.544

  • Companie

    Express Post Services LLC

  • Email Comenzi

    expresspostservices@gmail.com

Ghid De Ambalare Corecta

Ghid De Ambalare Corecta

Puteți rezerva servicii de curierat pentru a expedia valizele și pachetele dvs.. Trebuie să știți cum să pregătiți în mod corespunzător fiecare pachet pentru a-i asigura rezistența și stabilitatea în timpul tranzitului.
Pe parcursul călătoriei sale, pachetul/valiza va fi încărcat/ă și descărcat/ă de mai multe ori. Acesta este motivul pentru care trebuie să îl/o împachetați în mod corespunzător pentru a suporta atât sortarea mecanică, cât și manevrarea manuală.
În prezent, nu furnizeazăm ambalaje de împachetare.
Colete
Atunci când trimiteți un Colet, trebuie să utilizați o cutie de carton robustă și puternică. Asigurați-vă că aceasta nu are găuri sau îndoituri pentru a asigura rezistența și stabilitatea.
Găsirea cutiei de carton potrivite
Puteți găsi cutii de carton foarte ușor la orice supermarket, magazin sau oficiu poștal.
Cutiile noi sunt recomandate, însă în cazul în care utilizați o cutie veche, asigurați-vă că este suficient de robustă, fără găuri și îndoituri.
În funcție de tipurile de articole pe care le plasați în interior, luați în considerare utilizarea unei cutii de carton ondulate, cu perete dublu și rezistentă la umiditate.

Materiale de ambalare pentru protecție adițională
Deși nu este obligatoriu, ambalajul adițional oferă extra protecție.
Căptușeală – puteți căptuși interiorul cutiei într-o manieră în care să prevină mișcarea obiectelor în interiorul cutiei pe parcursul transportului.
Protecție din spumă, polistiren, hârtie, ziare și/sau folie cu bule de aer sunt materiale potrivite pentru împachetare.
Articolele ar trebui împachetate în mod individual pentru a preveni deteriorarea altor articole în interiorul pachetului. Recomandăm cel puțin 5 cm de căptușeală în interiorul cutiei.

Sigilarea
Odată ce toate articolele sunt plasate în interior, cutia trebuie să fie închisă în mod corespunzător și toate părțile sigilate. Folosiți suficientă bandă adezivă și sigilați toate părțile cutiei. Aplicați cel puțin trei straturi de bandă adezivă și acoperiți atât partea superioară cât și partea inferioară a cutiei. Pentru cutii mai grele puteți folosi bretele.
Etichetarea
Amintiți-vă să îndepărtați toate etichetele vechi. Lipiți eticheta pe o suprafață plată, pe partea superioară a cutiei, în așa fel încât codul de bare să poată fi scanat cu ușurință. În cele mai multe cazuri, șoferul companiei de curierat va aduce eticheta și o va atașa pe pachet.
Pentru colectări în , etichetele trebuie să fie printate și lipite de către dvs. pe o suprafață plată, în așa fel încât să poată fi citite cu ușurință.

Valize
Valizele trebuie să fie închise și să nu aibă margini neregulate sau ascuțite. Folosiți spațiul din interior în așa fel încât să preveniți mișcarea conținutului în timpul tranzitului.
Valiza trebuie să fie învelită în mod temeinic în folie din plastic, inclusiv roțile și mânerele.
Puteți folosi folie cu bule din aer, căptușeală din spumă și hârtie din împachetare pentru căptușirea interioară. Toate spațiile goale trebuie umplute. Luați în considerare ambalarea articolelor în mod individual pentru a preveni mișcarea lor în interior și deteriorarea altor articole.
Materiale de ambalare pentru protecție adițională

Etichetarea
Orice etichetă veche trebuie îndepărtată înainte de sosirea curierului.
Compania de curierat va printa eticheta pentru expedierea dvs. și curierul o va atașa pe pachet.
În cazul colectărilor din Suedia și Spania, eticheta trebuie să fie printată și atașată de către dvs. pe o suprafață plată, în așa fel încât să poată fi citită cu ușurință. Aceasta ar trebui atașată pe partea superioară a cutiei astfel încât codul de bare să fie ușor de scanat.
Dimensiunea și greutatea standard
Este necesară cunoașterea dimensiunilor exacte ale pachetului/valizei dvs. înainte de rezervarea serviciului pentru calcularea prețului expedierii. Înainte de efectuarea colectării, asigurați-vă că dimensiunile pachetului sau valizei sunt aceleași ca cele înscrise pe formularul de comandă.
Toate pachetele/valizele trebuie să cântărească până la 30 kg

Ghid De Ambalare Corecta
Translate »
Mesaj pe WhatsApp
1
Cum te pot ajuta? Trimite mesaj.
Express Post Services
Salut
Cu ce te pot ajuta?
Pentru a face o estimare de cost si timp de tranzit
Trimite mesaj pe WhatsApp sau la adresa de email expresspostservices@gmail.com